Coaching & Workshops

  Hieronder vind je alles wat ik te bieden heb aan coaching en workshops:
 
 
Kunstzinnige Coaching  
  
WEBSITEADRIE1
  
 Dit kunstzinnige coaching traject bestaat uit 5 dagdelen van 2 uur om de veertien dagen. Je werkt ondermeer met materialen als softpastelkrijt, oliekrijt, verschillende soorten verf, ecoline, kleurpotlood, boetseerklei en speksteen. De ervaring van cursisten en van mijzelf is, dat het warme, ontspannende sessies zijn, waarbij je jezelf verrast met wat er uit jouw handen komt. En je hoeft hier ook absoluut niet creatief voor te zijn! Dit traject geeft je weer richting en duidelijkheid in je leven, zet je op een nieuwe weg. Je krijgt weer nieuwe impulsen waarmee je verder kunt.  
 
 Je krijgt een mooi boekje van mij, waarin je je eigen proces kuntbijhouden, dingen kunt opschrijven en foto's van je werkstukken kunt inplakken.  
 
 
 Kunstzinnige Kennismakings Workshop 
    
 
 
Als je nog niet precies weet wat je wilt, en je wilt gewoon eens ervaren hoe het is om met allerlei kunstzinnige materialen aan de slag te gaan en hoe mijn werkwijze is, adviseer ik je een losse, eenmalige workshop van ongeveer 2 uur te volgen: een kennismakingsworkshop. Daarna kan je beslissen wat je wilt: of je het kunstzinnige coachings traject (op maat) van 5 bijeenkomsten wilt volgen (zie hierboven) of dat het toch niet is wat je zocht, en je gaat verder in je zoektocht.
 
 Open Atelier 
 
 
 Open Atelier is er voor mensen die de sessies hebben gevolgd, en daarna lekker zelf aan de slag willen in het atelier, met mij op de achtergrond. Maar, als je gewoon lekker met verf aan de slag wilt, mag dat natuurlijk ook.
 
 Workshop Intuitief Schilderen  
 
Tijdens deze workshop ontstaan er prachtige, onverwachte beelden vanuit jouw hart, met een boodschap of inzicht voor jezelf.  Laat je verrassen. 
 
INNER CHILD COMFORTING
 
 Je gaat tijdens deze 2 uur durende workshop aan de slag op doek met oa. acrylverf en.... je handen.  

Je hebt geen schilderervaring nodig. We beginnen met een geleide meditatie, daarna ga je aan de slag en ontstaan er beelden van binnenuit.

Je zult verrast zijn wat er tevoorschijn komt en wat die beelden jou te vertellen hebben. Het kan zowel individueel als in een klein groepje.

  
 Creatieve Workshop voor kinderen en volwassenen
 Spelen met sprookjes op 3D.
 
sprookjeskaart voor website kl
 
 
Laat je verrassen: kies uit de sprookjeskaarten jouw kaart en ga er creatief mee aan de slag op een 3D schildersdoek,met verf, ecoline, kleurige materialen, stickertjes, stempels,plaatjes uit tijdschriften en teksten.
In een inspirerende setting met muziek en andere attributen zal je een middag beleven waar je blij van wordt!
 
Leuk voor kinderen en volwassenen, individueel of in kleine groepjesvan maximaal 5 personen.Voor volwassenen: de intuitief gekozen sprookjes hebben ook nog een boodschap voor je, waarmee je ipv met teksten en plaatjes ook alleen met verf aan de slag kan gaan en jezelf laat verrassen.
 
 
  WORKSHOP ZIELEKAARTEN MAKEN  
 
zieleaarten 4
 
Volgens het idee van "Soulcollages" maak je één of meer zielekaarten. Op een zelfde formaat kaart plak je plaatjes die je op het moment van de workshop aanspreken=je ziel raken, om wat voor reden dan ook, tot een mooie collage.
We beginnen met een kopje thee, muziek, een meditatie, waarna we eerst plaatjes gaan verzamelen uit tijdschriften.
Daarna ga je beginnen aan je kaart(en), en aan het eind van de workshop, na ongeveer 2 uur,  laten we elkaar onze kaarten zien en kijken we naar de betekenis/boodschap die erin zit. Een zielekaart maken is een mooie reis naar binnen.
 
 
 Spelen met kleur  
 
aquarel rond
 
 Wil je eens gewoon lekker spelen met kleuren, kijken wat er ontstaat als je nat-in-nat werkt met prachtige heldere aquarelkleuren, of wat er gebeurt als je kleuren mengt. Of wat er ontstaat als je over waskrijt met ecoline gaat. Of gewoon allerlei techniekjes, vormen, kleuren uitproberen. Of met een pasje verf opbrengen en prachtige effekten bereiken. Alle materialen zijn hiervoor aanwezig. Ik nodig je uit om hier lekker te komen spelen met kleur, het zal je voldoening geven en nieuwsgierig maken naar meer, en vooral je inspireren.
 
 
 Intuitief Kunstzinnige FeestWorkshop 
 
 
 Als je je verjaardag, of een zussen-reunie bijvoorbeeld, op een leuke, anders-dan-anders manier wilt vieren, is het leuk om dat eens in Atelier de Vrije Vlinder te doen. Door middel van een kunstzinnige workshop leer je elkaar van een heel andere kant kennen,en het is weer eens iets anders dan de traditionele verjaardagsviering. Ook voor TEAMBUILDING is dit een leuk idee. 
 
 
collage reclame bewerkt-2
 
 
 
Weet je niet wat je wilt geven, geef dan eens een TEGOEDBON voor een workshop cadeau!
 
TEGOEDBON WORKSHOP voor website
 
 
TARIEVEN:
* Kunstzinnige Kennismakingsworkshop:  1,5 a 2 uur - € 25,-
* Kunstzinnige Coachingssessie: 5 x 1,5 a 2 uur / € 45,- per keer en € 200,- in 1 keer;   dit is inclusief materialen en koffie/thee met wat lekkers.
 
* Open Atelier: 1,5 a 2 uur - € 25,- (dit is exclusief materialen)
* Speksteenworkshop: 2-2,5 uur/€ 25,- p.p. inclusief drinken, wat lekkers en materialen. maximaal 5 personen.
* Workshop Zielekaarten: 2-2,5 uur/€ 25,- pp.  
* Workshops Encaustic Art : €25,- pp                 
 
 Voor al deze coachings-sessies, die zowel in een groep als individueel gevolgd kunnen worden, geldt: meld je aan per telefoon (0342-490452) of via mijn emailadres (zie contact linkerkantlijn) en ook voor vrijblijvende inlichtingen ben je natuurlijk altijd van harte welkom!
 
In principe kan je op elk gewenst moment starten, en werk ik meestal individueel, waar het om de sessies gaat, waardoor je eigen proces het beste tot zijn recht komt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren