Coaching & Workshops

 
 Hieronder vind je alles wat ik te bieden heb aan coaching en workshops:
 
 
Kunstzinnige Coaching  
  
WEBSITEADRIE1
  
 Dit kunstzinnige coaching traject bestaat uit 5 dagdelen van ca. 2 uur om de veertien dagen. Je werkt ondermeer met materialen als softpastelkrijt, oliekrijt, verschillende soorten verf, ecoline, kleurpotlood, boetseerklei en speksteen. De ervaring van cursisten en van mijzelf is, dat het warme, ontspannende sessies zijn, waarbij je jezelf verrast met wat er uit jouw handen komt. En je hoeft hier ook absoluut niet creatief voor te zijn! Dit traject geeft je weer richting en duidelijkheid in je leven, zet je op een nieuwe weg. Je krijgt weer nieuwe impulsen waarmee je verder kunt.  
 
 Je krijgt een mooi boekje/schrift van mij, waarin je je eigen proces kunt bijhouden, dingen kunt opschrijven en foto's van je werkstukken kunt inplakken. Mooi om na het traject terug te kijken naar je proces in woord en beeld. 
 
 
 Kunstzinnige Kennismakings Workshop 
    
 
 
Als je nog niet precies weet wat je wilt, en je wilt gewoon eens ervaren hoe het is om met allerlei kunstzinnige materialen aan de slag te gaan en hoe mijn werkwijze is, adviseer ik je een losse, eenmalige workshop van ongeveer 2 uur te volgen: een kennismakingsworkshop. Daarna kan je beslissen wat je wilt: of je het kunstzinnige coachings traject (op maat) van 5 bijeenkomsten wilt volgen (zie hierboven) of dat het toch niet is wat je zocht, en je gaat verder in je zoektocht.
 
 Open Atelier 
 
 
 Open Atelier is er voor mensen die de sessies hebben gevolgd, en daarna lekker zelf aan de slag willen in het atelier, met mij op de achtergrond. Maar, als je gewoon lekker met verf aan de slag wilt, mag dat natuurlijk ook.
 
 Workshop Intuitief Schilderen 
 
Tijdens deze workshop ontstaan er prachtige, onverwachte beelden vanuit jouw hart, met een boodschap of inzicht voor jezelf.  Laat je verrassen. 
 
INNER CHILD COMFORTING
 
 Je gaat tijdens deze 2 uur durende workshop aan de slag op doek met oa. acrylverf en allerlei middelen: kwasten, pasjes, sponsjes en je handen.

Je hebt geen schilderervaring nodig. We beginnen met een geleide meditatie, daarna ga je aan de slag en ontstaan er beelden van binnenuit.

Je zult verrast zijn wat er tevoorschijn komt en wat die beelden jou te vertellen hebben. Het kan zowel individueel als in een klein groepje. 

 
 
Workshop zielekaarten maken   
 
zieleaarten 4
 
Volgens het idee van "Soulcollages" maak je één of meer zielekaarten. Op een zelfde formaat kaart  (A5) plak je plaatjes die je op het moment van de workshop aanspreken = je ziel raken,  tot een mooie collage. Alleen plaatjes, geen tekst.
We beginnen met een kopje thee, muziek, een meditatie, waarna we eerst plaatjes gaan verzamelen uit tijdschriften.
Daarna ga je beginnen aan je kaart(en), en aan het eind van de workshop, na ongeveer 2 uur,  laten we elkaar onze kaarten zien en kijken we naar de betekenis/boodschap die erin zit.
Een zielekaart maken is een mooie reis naar binnen. Je kunt met zielekaarten een hele set maken voor jezelf, waarmee je nog van alles kunt doen: elke dag een kaart trekken, iemand anders een kaart laten trekken of de kaart gebruiken ter inspiratie voor creatief werk.
 
 
 Spelen met kleur  
 
aquarel rond
 
 Wil je eens gewoon lekker spelen met kleuren, kijken wat er ontstaat als je nat-in-nat werkt met prachtige heldere aquarelkleuren, of wat er gebeurt als je kleuren mengt. Of wat er ontstaat als je over waskrijt met ecoline gaat. Of gewoon allerlei techniekjes, vormen, kleuren uitproberen. Of met een pasje verf opbrengen en prachtige effekten bereiken. Alle materialen zijn hiervoor aanwezig. Ik nodig je uit om hier lekker te komen spelen met kleur, het zal je voldoening geven en nieuwsgierig maken naar meer, en vooral je inspireren.
  
 
 
Weet je niet wat je wilt geven, geef dan eens een TEGOEDBON voor een workshop cadeau!
 
 
 
 
TARIEVEN:
* Kunstzinnige Kennismakingsworkshop:  1,5 a 2 uur - € 35,- (inclusief materialen en wat te drinken met een koekje)
 
* Kunstzinnige Coachingstraject op maat: 5 x 1,5 a 2 uur / € 60,- per keer en € 275,- in 1 keer;   dit is inclusief materialen en koffie/thee met wat lekkers.
 
* Open Atelier: 1,5 a 2 uur/€ 35,- p.p. (dit is exclusief materialen)
 
* Boetseerworkshop: ca 2 uur/€ 35,- p.p. inclusief drinken, wat lekkers en materialen. maximaal 5 personen.
 
* Workshop Zielekaarten: ca. 2 uur/€ 35,- p.p.
  
* Workshops Encaustic Art : ca. 2 uur /€35,- p.p                 
 
 Voor alle workshops en het coachingstraject, die zowel in een groep als individueel gevolgd kunnen worden, geldt: meld je aan per telefoon (0342-490452) of via mijn email (zie contactgegevens in de linkerkantlijn van de website) en ook voor vrijblijvende inlichtingen ben je natuurlijk altijd van harte welkom!
 
In principe kan je op elk gewenst moment starten, en werk ik meestal individueel, waar het om het coachingstraject gaat, waardoor jouw eigen proces het beste tot zijn recht komt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren