Pabloos

 

Bij Atelier Pabloos begeleiden wij, Kiek Posthuma en Ineke Meijboom,  ouderen met dementie bij het schilderen.

Uw (schoon)moeder/-vader, oma/opa, overgrootoma/-opa, partner is van harte welkom in ons atelier en het is zo leuk! Hij/zij zal er veel plezier aan beleven, en genieten van het bezig zijn met kleur, met het zien ontstaan van kleuren en vormen onder zijn/haar handen!

Deelnemers hoeven absoluut niet creatief te zijn, hoeven zelfs nooit iets met verf gedaan te hebben, maar dat het ontspannend en zelfvertrouwen-vergrotend werkt is een feit! 

Wij komen op aanvraag naar u toe, in het verzorgingshuis/verpleeghuis of bij u thuis en werken zowel individueel als in (kleine) groepjes.

 

 

Op een prachtige woensdagmiddag ...

... een echte lentedag, hebben wij geschilderd met een groepje mooie mensen in een zorgcentrum. Het thema was de lente. We hebben geschilderd aan de hand van een gedicht van Toon Hermans. De sfeer was bijzonder, en de bewoners waren intensief bezig met de verf op hun kleine schildersdoekje. Ook wij hebben genoten, zoals we dat altijd doen als we met zo'n bijzondere groep mensen mogen werken.

 


                             

 

 Scholing voor iedereen

die met mensen met dementie creatief wil bezigzijn

foto close handen kleuren mandala KL KL

  Scholing voor iedereen, beroepsmatig of als "kind van",  die verantwoord willen leren schilderen met mensen met dementie, in kleine groepjes, op locatie (in verzorgings- of verpleeghuis) of in het Atelier in Barneveld, 3 ochtenden of 1 hele dag. In overleg.

 Je krijgt een reader mee met informatie, en een certificaat na afloop. Begeleiding door ons, 2 gecertificeerd kunstzinnig coaches - wij bereiden onze workshops/scholing altijd gedegen, én met veel plezier, voor: het is nl. maatwerk wat wij leveren.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it./bel ons vrijblijvend voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren