Kinderen

 Welkom in het Kinder-Atelier!
 
RECLAME FB 2
 
  Wat is er te doen in het Kinder Atelier?
 
 1.KinderCoachingTraject
 
2.KinderCreatiefFeestje
 
 
 
 
 KinderCoaching 
 
Wat is het? 
 
 Het Kinder-Atelier is een plek waar jij als kind met creatieve materialen zoals verf, krijt, kleurpotlood, en klei, je gevoelens en emoties leert uiten, zonder daar woorden bij te hoeven gebruiken. Op een speelse, natuurlijke manier krijgen moeilijke dingen die ieder kind soms tegenkomt, dan zomaar een plekje van binnen.
 
 
Wat doe je?
 
 Je komt een aantal keren (4 - 8 ) bij mij in het kinderatelier, waarbij je aan een thema werkt,dat op dat moment in het leven van jou als kind speelt, met verf, kleurpotlood of klei, 
 
Leeftijd 
 
 Vanaf een jaar of 7 ben je welkom
 
 Thema
 
 In overleg kiezen we een thema om aan te werken. Vaak laat jij als kind zelf in je tekeningen snel zien wat je bezighoudt, daar sluit ik mijn verdere opdrachten dan op aan. Ik vraag je altijd een voorwerpje of knuffel mee te brengen, die heel belangrijk voor jou is. Het thema heeft meestal te maken met verhuizing, scheiding, overlijden, pesten, hooggevoeligheid of dergelijke. 
 
Het zijn gezellige uurtjes, waarin je als kind lekker jezelf kunt zijn. Waar je kan genieten is van muziek, verhaaltjes en met je handen mooie dingen maken. Waar je blij weer vandaan komt.
 
 Informatie?
 
Als u/jij - vrijblijvend - meer wilt weten, of u wilt uw kind aanmelden, mail of bel me gerust even (tel. 0342-490452)
 
 
 
 
 KinderCreatiefFeestje
 
Wat is het?
 
Op zaterdagmiddag of op een woensdagmiddag kan je hier je kinderfeestje op een speciale, creatieve manier vieren: je eigen schilderijtje maken, een mooie steen of een krachtdoosje maken. En natuurlijk mag je ook met eigen ideetjes komen!
 
Voor wie?
 
Vanaf kinderen van 4 jaar, maar als je 14 bent kan het ook heel leuk en verrassend zijn! 
 
Tijdsduur?
 
in overleg..
 
Informatie?
 
Voor meer informatie of aanmelden, mail of bel me gerust even.