1a rand

Laat je verrassen door wat er op papier komt met de prachtige kleuren van de wasblokjes. Het is echt bijzonder wat er ontstaat, intuitief. Het zijn vaak regelrechte boodschappen aan jezelf, of als je je focust op een probleem, krijg je het antwoord vaak via een encaustic tekening. Iedereen kan het, ook kinderen vinden het vaak heel leuk. Mail of bel gerust voor meer info.

 .

*****

 

Ik ben ook te vinden op Facebook met Encaustic Art!

 https://www.facebook.com/Encaustic-Art-Vrije-Vlinder-1032203970166134/

 

*****

 

 Encaustic Art Workshops aan huis

  

 
a. Maak je eigen kaartenset
 
Leuk als cadeautje, voor jezelf of als Sinterklaas- of kerstcadeautje:
een kaartenset te gebruiken als tarot-, orakel-, meditatie-, inzicht-,
inspiratie- of bezinningskaartjes.
 
Als je meer info wilt of je wilt opgeven, stuur me even een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 

encaustic kaartjes workshop nov kl Enc kaartenset Ingrid

 

b. Kaarten/kaartjes maken

Je maakt onder mijn coaching je eigen mooie kaartjes, laat je verwonderen over wat er uit jouw handen komt. De kleuren van de wasblokjes zijn uitdagend en inspirerend. Er onstaat altijd iets prachtigs.

Je kunt wat je geschilderd hebt, desgewenst opplakken op een ondergrond van gekleurd of wit karton.Te gebruiken als verjaarskaartjes, kerstkaartjes, of zomaar een kaartje. Het worden altijd unieke kunstkaartjes.

 

1

 

 Ontdek het wonderschone van Encaustic Art

Encaustic Art is schilderen met was, dat via een speciaal schildersijzertje wordt opgebracht op gecoat karton. Het is heerlijk om te doen, de kleuren maken je blij en werken helend, en is bovendien nogal verslavend. Elk schilderijtje wat je maakt is uniek, en is elke keer een verrassing.

WEBSITE ENC 3

 

Ook kan je in je ontstane schilderingen thema's die je bezighouden ontdekken in de vorm van bepaalde figuurtjes die er vanzelf in ontstaan, in bepaalde kleuren en vormen. Je kunt op verschillende manieren werken, figuratief en abstract. Bij dat laatste laat je de voorstelling spontaan ontstaan zonder verder te sturen. Daarin komen de mooiste dingen tevoorschijn, echt verrassingen.

WEBSITE ENC 2

 

a. Een Tarot kaartenset maken van 78 kaartjes van 5 x 9 .5 cm. duurt een hele dag, van 10-16 uur en is inclusief koffie/thee met wat lekkers en een kopje soep tussendoor, en alle materialen. De prijs voor deze dag is € 95,-

complete set

b. Een klein kaartensetje van 25 kaartjes van 5x9.5 cm , te gebruiken als bezinnings- of meditatiekaartjes e.d., duurt van 10-13 of van 14-17 uur en is inclusief koffie/thee met wat lekkers. De prijs van dit dagdeel is € 45,-

Voor beide sessies geldt voor een groepje van 4-6 personen een korting van 10%. 

Wil je thuis verder gaan met deze ongelofelijk leuke, verrassende en verslavende techniek, dan kan je hier een startersset bestellen. Mocht je een set via mij willen hebben, zodat je die meteen kan meenemen, laat dat dan van te voren weten.

Ook erg leuk voor een kinderfeestje of andere leuke te vieren momenten, zoals een vriendinnenworkshop, teambuilding, zussenworkshop, verjaardagsfeestje.

 

Voor meer informatie This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel me gerust.

(onder de link "contact" kan je de contactinfo vinden)

Enc wsch nov 10 kl

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren