ENCAUSTIC ART

Nieuw! Online coaching en een combinatie van live coaching waarin een combi gemaakt wordt van met de helende natuur.

 

INVG01   opnieuw2     Natuur- en enc art coaching Mei

 

 CORONACRISIS 2020:

Vanuit mijn hart heb ik deze encaustic kaart gemaakt voor de aarde met iedereen daarop, omdat ik het gevoel heb dat ik iets wil bijdragen. Ik heb hem gepost op mijn facebooksite. Als je goed kijkt, merkte iemand op, kan je er een Jezushoofd in zien, die is er intuitief in ontstaan, en ook als je niet gelooft, is Jezus toch een symbool voor steun en troost, wat weer mooi past in deze crisis. Maar ieder ziet er weer iets anders in, dat mag. Wat ik ermee wil zeggen, voelt voor mij goed, ik kan mijn gevoel ook een plek geven hiermee.

corona kaart 2 corona kaart 

******  

1a rand 

 De encaustic wastekening

 Laat je verrassen door wat er op papier onststaat met de prachtige kleuren van de wasblokjes. Het is echt bijzonder wat er onder je handen verschijnt, met een enkele streek over het papier. Het kunnen zomaar  boodschappen aan jezelf zijn. Als je je focust op een probleem of iets waar je wat meer over wilt weten, zie je het antwoord vaak terug in je tekening. Iedereen kan het, ook kinderen vinden het vaak heel leuk. Want gewoon lekker een uurtje met ijzertje en wasblokjes aan de gang is ook erg leuk. 

Ik volg de opleiding Encaustic Art Coach® bij Centrum Close2Nature close2nature.nl. In juni rond ik deze opleiding af en ben ik officieel encaustic art coach. Een eenmalige (ook online)sessie is mogelijk, of een serie sessies, afhankelijk van wat jij wilt of wat je nodig hebt. Maar ook online sessies behoren tot de mogelijkheden, zodat je niet hoeft te reizen.

 Mail of bel me gerust voor meer informatie. 

*****

    Ik ben ook te vinden op Facebook met Encaustic Art!

 https://www.facebook.com/Encaustic-Art-Vrije-Vlinder-1032203970166134/ 

*****

Workshops

 Maak je eigen kaartenset

 Leuk als cadeautje voor iemand anders of voor jezelf: een kaartenset te gebruiken als tarot-, orakel-, meditatie-, inzicht-, inspiratie- of bezinningskaartjesset.
Als je meer info wilt of je wilt opgeven, stuur me even een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

encaustic kaartjes workshop nov kl Enc kaartenset Ingrid

 Kaarten/kaartjes maken

Je maakt zelf je eigen mooie kaartjes, laat je verwonderen over wat er uit jouw handen komt. De kleuren van de wasblokjes zijn uitdagend en inspirerend. Er onstaat altijd iets prachtigs.

 Je kunt wat je geschilderd hebt, desgewenst opplakken op een ondergrond van gekleurd of wit karton.Te gebruiken als verjaarskaartjes, kerstkaartjes, of zomaar een kaartje. Het worden altijd unieke kunstkaartjes.

Kleine cadeaukaartjes maken voor aan een bloemetje is ook een leuke mogelijkheid. 

1

Ontdek het wonderschone van Encaustic Art

Encaustic Art is schilderen met wasblokjes, die via een speciaal schildersijzertje wordt opgebracht op gecoat karton. Het is heerlijk om te doen, de kleuren maken je blij en werken helend, en is bovendien nogal verslavend. Elk schilderijtje/tekening die je maakt is uniek, en is elke keer een verrassing.

Ook kan je in je ontstane schilderingen thema's die je bezighouden ontdekken in de vorm van bepaalde figuurtjes die er vanzelf in ontstaan, in bepaalde kleuren en vormen. Je kunt op verschillende manieren werken, figuratief en abstract. Bij dat laatste laat je de voorstelling spontaan ontstaan zonder verder te sturen. Daarin komen de mooiste dingen tevoorschijn, echt verrassingen.

WEBSITE ENC 2WEBSITE ENC 3

 Voor meer informatie This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel me gerust.

(onder de link "contact" kan je de contactinfo vinden)

WASblokjes