Duizend & 1 dingen

 

 

speciaal voor jou!

Doosjes, kaartjes, stenen ...

 

DOOSJES

Troostdoosjes * Krachtdoosjes * Wensdoosjes * Verrassingsdoosjes

allemaal doosjes, doosjes om iemand mee te verrassen,of jezelf.Doosjes van spaan, of papier, voor een speciale gelegenheid, uniek, beschilderd, versierd ...met van alles erop en erin. Een verrassing op zich!

 

WORKSHOP

Er is ook de mogelijkheid, als je genoeg mensen/kinderen bij elkaar hebt (maximaal 6), om een workshop doosjes mee te maken in mijn atelier. Dan ga je met je eigen unieke doosje naar huis. Informeer gerust (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)! Je kan mij ook uitnodigen bij je thuis voor een workshop


COLLAGE KAARTEN

gemaakt met eigen (of door jou aangeleverde) foto's of uitgeknipte plaatjes als felicitatie, condoleance, bedankje, vriendschap, voor een speciale verjaardag, of zomaar.Dit zijn voorbeelden van 4 verschillende kaarten: de eerste 3 van plaatjes met de hand gemaakt, de laatste van eigen foto's, op de computer gemaakt.

 

STENEN

Een leuke, originele herinnering aan de geboorte van je kind, kleinkind, of wie je zo'n leuk cadeautje gunt ...Workshop:Ook hier geldt, dat je zelf je eigen steen in een workshop gaat maken en mee naar huis neemt. Of een steen als cadeau voor een speciaal iemand, een kleinkind bv. Mail me hier gerust over.

 

Workshop

Ook hier geldt, dat je zelf je eigen steen in een workshop gaat maken en mee naar huis neemt. Of een steen als cadeau voor een speciaal iemand, een kleinkind bv. Mail me hier gerust over.

 

Binnenkort komen hier foto;s bij.