Duizend & 1 dingen

 

zwaan 

speciaal voor jou!

Doosjes, kaartjes, stenen ...

 

DOOSJES

Troostdoosjes * Krachtdoosjes * Wensdoosjes * Verrassingsdoosjes

allemaal doosjes, doosjes om iemand mee te verrassen,of jezelf.Doosjes van spaan, of papier, voor een speciale gelegenheid, uniek, beschilderd, versierd ...met van alles erop en erin. Een verrassing op zich!

 

WORKSHOP

Er is ook de mogelijkheid, als je genoeg mensen/kinderen bij elkaar hebt (maximaal 6), om een workshop doosjes mee te maken in mijn atelier. Dan ga je met je eigen unieke doosje naar huis. Informeer gerust (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)! Je kan mij ook uitnodigen bij je thuis voor een workshop 

 

Stenen beschilderen

steen1   ijsvogel  libel

Een leuke, originele herinnering aan de geboorte van je kind, kleinkind, of wie je zo'n leuk cadeautje gunt ... Of een mooie krachtsteen, trooststeen, herinneringssteen maken voor jezelf of als cadeau.

Ik beschilder ook stenen in opdracht, vraag hier gerust naar.

En ik maak soms "healingstones" om ze ergens neer te leggen, zodat ze door degene die ze vindt, meegenomen mag worden. Dit zijn altijd verrassende vondsten, en het is leuk om een vondst terug te zien op de speciale Facebooksite "healingstones", maar wordt vaak niet gemeld.

Stenenoverzicht

 

steen40

 Workshop: Je maakt je eigen steen of stenen in een workshop. Naar een eigen voorbeeld, of naar een voorbeeld van mij.  Het beschilderen gebeurt met acrylverf en met acrylstiften. Voor kinderen is dit ook erg leuk.

 

hert  geboortesteen1