De kleurenFontein

Hallo bezoeker/ster!

Wij, Kiek Posthuma en Ineke Meijboom, beiden gecertificeerd kunstzinnig coaches met humor, een waanzinnig enthousiasme, creativiteit en kleur, verzorgen creatieve workshops op locatie.

Eigenlijk is bijna alles op creatief gebied mogelijk bij ons! Of het nou schilderen, of trommelen is, tekenen of kleien, speksteen snijden, of een krachtsteen maken, of een workshop geheel naar eigen wens. Iedereen is welkom, van jong tot oud! Je kunt ons bij je thuis uitnodigen als je ongeveer 6 personen bij elkaar hebt, wij komen naar jouw bedrijf toe, of we werken in afgehuurde ruimtes. Zeg het maar.

Je kunt ons boeken voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag, een vriendinnenfeestje, een jubileum, een reunie, of verzin zelf een gelegenheid.

Vrijblijvend overleg is altijd mogelijk, via telefoon of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

3

 

Schilderen met clienten en familie in een woning van een instelling, dat is genieten voor iedereen! Ook dat is mogelijk op aanvraag! 

Mail of bel me voor meer informatie.

Al of niet plaatsen van foto's gaat altijd in overleg met clienten en/of familie! Er kan ook worden gekozen voor alleen de handen, of helemaal niet. In dit geval gaf iedereen toestemming voor deze totale foto's. Ook krijgen de bewoners en familie altijd de foto's van mij gemaild als een mooi aandenken.

page1

 

Dag van de Mantelzorg Barneveld 8 november 2019:  

mantelzorg 2019 1

 

 

2

 

 

* 10 november 2016 (maar ook al eerder) hebben wij op de dag van de Mantelzorg, in de Meerwaarde-school bij Welzijn Barneveld, onze 2 mandalaworkshops mogen geven. Hieronder een korte impressie:

 ~ 'n Kleurrijk momentje voor jezelf ~

 

Wij hebben 2x een workshop gegeven, waarbij wij, Kiek en Ineke, begonnen, als inspiratie, met een gedichtje te zingen onder gitaarbegeleiding:

 

“Teken de liefde

schilder met licht

Dans vol vuur

zing een gedicht.

Haat niet de ander

breek geen geloof

scheur niet wat kunst is

wees voor passie niet doof.

Omarm je geliefde

kus waarvan je houdt

maak van je hart geen moordkuil

maar een hart van goud.”

 (bron: anoniem)

 

Wij hebben gekozen voor de mandala (cirkelvorm op/van papier) en verschillende soorten krijt, aangevuld met kleurpotlood. Van de mandala is bekend dat het creatief werken ermee je kan terugbrengen bij jezelf en je rust kan geven. Dit was ook wat wij wilden bieden in “een kleurrijk momentje voor jezelf.”  In een fijne en veilige sfeer zijn de deelnemers lekker aan de slag gegaan en ondanks dat er geroepen werd “ik kan niet tekenen”, ontstonden er prachtige in indrukwekkende tekeningen. Aan het eind van elke workshop kon ieder laten zien wat hij/zij gemaakt had en haar/zijn naam en mantelzorgtaak vertellen. De behoefte van de mantelzorgers om met elkaar te kunnen uitwisselen is heel groot. In een fijne en open sfeer werd er veel gedeeld met een lach en een traan.

 

 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

 

Wat hebben wij als KleurenFontein te bieden:

 

* teambuilding

 Met elkaar als collega's een kunstwerk maken: zo leer je elkaar van een heel andere kant kennen, en werk je op een nieuwe manier met elkaar samen, wat weer iets toevoegt aan je collega-zijn, en wie weet aan jullie als team!

 

* Vrijgezellenfeestje

Een alternatieve manier om samen je vrijgezellenfeestje te vieren, door een creatieve workshop samen te doen naar jouw wensen, of je laat je verrassen door ons. Alles is mogelijk!

 

* Workshops

Workshops op allerlei manieren, in allerlei vormen, als het maar creatief is. We komen naar jou toe, als je een ruimte hebt. We komen zelfs thuis, als je daar ruimte hebt, en een groepje van minimaal 5 personen bij elkaar hebt.

 

* Schilderen met ouderen met dementie

 We komen op uitnodiging naar een afdeling, dagactiviteitencentrum, om gedurende een traject, of eenmalig eens uit te proberen, deze mensen eens heerlijk te laten genieten van kleuren en vormen. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina: "Pabloos".

 

* Creatief met kinderen/volwassenen met Adhd, Ass, verstandelijke beperking

Op ontdekkingsreis naar jezelf ... lekker bezig met verf of klei ... samen. Wij komen naar je toe als je een groepje hebt, op een verjaarspartijtje of een andere speciale gelegenheid.

 

18

 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons voor meer info, of om ons te boeken, door te mailen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  of even te bellen naar Ineke 0342-490452 of Kiek 06 - 28191765.

 

PORTFOLIO : impressie van onze workshops

Bewaren

Bewaren

Bewaren