Briefkaarten

Leuk dat u even komt kijken in mijn briefkaartenwinkeltje, waar ik  BRIEFKAARTEN, GROTE FOTOKAARTEN en EEN SETJE VAN 58 KLEINE BEZINNINGSKAARTJES IN EEN DOOSJE aanbied.

 Ik heb voor al deze produkten mijn eigen foto's gebruikt, foto's die ik met liefde heb gemaakt. De achterkant is die van een echte briefkaart, ze zijn gedrukt op prachtig zijdeglans karton.

Op de echte kaarten staat vanzelfsprekend niet naam en logo door het beeld heen, die je op de site - uit veiligheidsoverwegingen - wel ziet staan.

 

a. Op zijdemat karton gedrukte BRIEFKAARTEN 10 x 15 cm  Kaartjes kopen?

 

Vanzelfsprekend krijgt u de kaarten zonder logo en watermerk!

Kies de briefkaarten en/of fotokaarten die u wilt hebben en mail dit met uw adresgegevens naar mij. U krijgt dan een mail van mij terug met mijn bankgegevens en het te betalen bedrag inclusief portokosten en het verzoek dit bedrag over te maken naar mijn rekening, waarna ik zodra ik uw geld heb ontvangen, de kaarten meteen naar u zal opsturen.

Tevens zijn de kaarten te koop bij Ward's Art in Barneveld: Ward's Art (klik op de link)

De briefkaarten  (10x15 cm) kosten 1,50 per stuk.

b. Op zijdemat karton gedrukte FOTOKAARTEN 20 x 20 cm (geen briefkaartachterkant, leuk om in te lijsten of cadeau te geven)

Deze fotokaarten kosten € 3,50 per stuk.

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 58 Bezinningskaartjes in een een mooi doosje.

Een setje in een doosje kost € 22,50

doosje met kaartjes

Alle prijzen zijn exclusief portokosten.